Szendvics

Szendvics

 

l hozzávalók / 4 adag

§  60-70 dkg csirkemellfilé

§  só

§  bors

§  majonéz

§  szendvics kenyér

 

elkészítés

1.    A húst megmossuk, sózzuk, borsozzuk.

2.    Olajban mindkét oldalát megsütjük annyira, hogy átsüljön, és szép színt kapjon.

3.    Megvárjuk, míg kihűl a husi, majd felkockázzuk (olyan körömnagyságúra).

4.    Ezután belerakjuk egy edénybe, majd teszünk rá majonézt, és jól összekeverjük (ne kérdezzétek mennyi majonézt, ízlés szerint :) )

5.    Berakjuk a hűtőbe, hogy összeérjenek az ízek (de van, hogy kapásból tálalom, mert nem bírok várni).

Szendvicskenyérbe rakjuk, amit 4 részre vágunk, és friss salátávatálaljuk.
 
 
 
 
 
 
A második legfontosabb dolog az étkezés. Naponta  ötször kell étkezni, ebbe benne van a bőséges reggeli, a tízórai, például gyümölcs vagy zöldség, ebédre meleget együnk lehetőleg. Uzsonna, és vacsora. Szerintem hülyeség, hogy este hat óra után már nem szabad enni, mert akkor nem tudsz jól aludni. Nyugodtan ehetsz hat után, meleget de hideget is, ezt te döntöd el.